Naš restoran, Hadži Đerina 28, Vračar, Beograd

         Fine Sushi Bar rođen je novembara 2012. godine, na Vračaru, sa idejom tradicionalne ali i moderne varijante sushija.

fine sushi bar

Nekadašnji izgled lokala

 

        Fine Sushi Bar, za par godina postojanja, ugostio je viđenije ljude Beograda, ali i goste iz Japana, koji su afirmisali njegov kvalitet i autentičnost.
 
        Pored izvanrednog sushija, na koji je fokusiran, Fine Sushi u svoj meni uvrstio je par miso supa, japanske salate , matcha dezerta. Sushi jeste svakako naš primaran proizvod. Međutim, pored sushi & sashimi jela, ovde možete probati i gjoze, ramen, terijaki, jakitori, tonkatsu, donburi, gjudon,  katsu don, tataki, udon jela sa nudlama, kao i različita jela sa tempura brašnom – tzv. Nihon tēshoku (set omanjih tradicionalnih raznovrsnih porcija, mahom baziranih na pirinču, ali i mesu, tofu, shiitakama, povrćem i sl.). U ponudi, pored hrane, Fine Sushi Bar nudi japansko pivo, nezaobilaznu sake, belo vino, ali i prirodne čajave, koji osvežavaju čitavu tradicionalnu zamisao ovako koncipiranog bara.
 
 
        Pored svakodnevne besplatne dostave, Fine Sushi Bar, nudi mogućnost keteringa i unajmljivanja sushi majstora, odnosno ,,pripremanje hrane na licu mesta”.
Take away, sushi bar ili restoran, prilagodili smo se vama i vašim potrebama.
 

        O nama, moglo se detaljnije pročitati u City magazinu,  magazinu Hrana kao lek, na Tokyorami, blogu Kuhinja zaposlene žene žene, Domino magazinu. Posebne preporuke dobio je od Belgradian-vodič kroz Beograd i Caffe Bara.

Za ljubitelje sushija, Fine Sushi Bar kreirao je Fan page na popularnoj mreži Facebook, Twitter nalog, kao i Instagram, Foursquare , Trip Advisor i Google plus.

 

        Blog sushi bara zamišljen je kao interaktivna komunikacija ljubitelja sushija, gde ćemo biti otvoreni za sva pitanja i sugestije, ali i one koju su skeptični kada je u pitanju japanska kuhinja.

Fine Sushi Bar je vlasnik svih fotografija i tekstova objavljenih na ovom sajtu.

         Hvala na poverenju!
 

 

 
 

Fine Sushi bar GUNKANI