Fine

SUSHI FILOZOFIJA

Sushi nosi svoj lični kod tradcije i ličnosti, i to je ono što nas čini još strastvenijim. Želimo da sa vama podelimo  znanje i da pomognemo svima da shvate neke male tajne koje sushi priču pretvaraju u specijalno iskustvo izvan hrane same po sebi.

Savremen čovek nalazi se u raskoraku između ubrzanog tempa života, sa jedne strane  i sve veće potrebe za zdravijim životom i zdravim načinim ishrane, sa druge strane. Zbog toga verujemo da je japaski sushi specijalitet idealan izbor, jer je reč o laganom obroku koji ima izuzetnu nutritivnu vrednost, a za čiju pripremu nije potrebno mnogo vremena.

Fine

MISIJA

Stvarajući Fine sushi bar & Japanese restarant, težili smo da budemo autentični i eduaktivni, inovativni ali i prilagodivi. Radili smo na širenju čitave jedne filozofije, pisajući blog na kome možete pronaći sve što vas je zanimalo, a tiče se japanske gastronomske kulture. Nesebično smo delili znanje i ideje sa vama. To radimo i sada!

Zato smo mnogima jedan od omiljenih restorana u Beogradu.

Sushi Dostava Beograd
Putuješ u Japan?! Ovo MORAŠ DA ZNAŠ!
Akamiso
O nama
O nama

Otkrijte

FINE SUSHI

Fine sushi bar & Japanese restaurant rođen je 2012 godine. Ušuškan na Vračaru, sklonjen od gradske vreve, sa ljubaznim osobljem, koji zajedno funkcioniše gotovo od prvih dana.

U ponudi raznih opcija i kvaliteta, Fine sushi bar izdvaja se na mnogo načina: originalnim konceptom, nesvakidašnjim izborom sa preko 150 stavki na meniju,  baziranim na viskokokvalitetnim namirnicama, ovaj sushi bar je ono što sushi i treba da bude: svež, jednostavan, maštovit i ukusan zalogaj od pažljivo biranih sastojaka.

Izazeći u susret vašim željama, napravili smo iskorak, uvodeći ,,japanese hot“, napravili smo mogućnost da okusite tradicionalna, topla jela (ramen, gyoza, udon, tataki, tonkatsu, gyudon, teriyaki, yakitori…).

Kreirali smo širok dijapazon mogućnosti i kada su u pitanju japanska pića. Ne morate ići u Japan da biste probali sake, matcha zeleni čaj, neke od najboljih japanskih lager piva (Kirin, Asahi, Saporo).

Da biste još bolje uzivali u hrani, skrojili smo kartu vina koja pruža pregršt mogućnosti uparivanja sa hranom. Japanska hrana i domaća, srpska vina. Kultura—kulturi. Gurnuli smo u nedra japanske tradicije neke od naših najboljih autohtonih sorti.

Za svačiji ukus, mesto za sve!