Fine Sushi bar and our family

Naš restoran, Hadži Đerina 28, Vračar, Beograd

         Fine Sushi Bar rođen je novembara 2012. godine, na Vračaru, sa idejom tradicionalne ali i moderne varijante sushija.

fine sushi bar

Nekadašnji izgled lokala

 

Fine Sushi bar and our family        Fine Sushi Bar, za par godina postojanja, ugostio je viđenije ljude Beograda, ali i goste iz Japana, koji su afirmisali njegov kvalitet i autentičnost.
 
        Pored izvanrednog sushija, na koji je fokusiran, Fine Sushi u svoj meni uvrstio je par miso supa, japanske salate , matcha dezerta. Sushi jeste svakako naš primaran proizvod. Međutim, pored sushi & sashimi jela, ovde možete probati i gjoze, ramen, terijaki, jakitori, tonkatsu, donburi, gjudon,  katsu don, tataki, udon jela sa nudlama, kao i različita jela sa tempura brašnom – tzv. Nihon tēshoku (set omanjih tradicionalnih raznovrsnih porcija, mahom baziranih na pirinču, ali i mesu, tofu, shiitakama, povrćem i sl.). U ponudi, pored hrane, Fine Sushi Bar nudi japansko pivo, nezaobilaznu sake, belo vino, ali i prirodne čajave, koji osvežavaju čitavu tradicionalnu zamisao ovako koncipiranog bara.
 
 
        Pored svakodnevne besplatne dostave, Fine Sushi Bar, nudi mogućnost keteringa i unajmljivanja sushi majstora, odnosno ,,pripremanje hrane na licu mesta“.
Take away, sushi bar ili restoran, prilagodili smo se vama i vašim potrebama.
 

        O nama, moglo se detaljnije pročitati u City magazinu,  magazinu Hrana kao lek, na Tokyorami, blogu Kuhinja zaposlene žene žene, Domino magazinu. Posebne preporuke dobio je od Belgradian-vodič kroz Beograd i Caffe Bara.

Za ljubitelje sushija, Fine Sushi Bar kreirao je Fan page na popularnoj mreži Facebook, Twitter nalog, kao i Instagram, Foursquare , Trip Advisor i Google plus.

 

        Blog sushi bara zamišljen je kao interaktivna komunikacija ljubitelja sushija, gde ćemo biti otvoreni za sva pitanja i sugestije, ali i one koju su skeptični kada je u pitanju japanska kuhinja.

Fine Sushi Bar je vlasnik svih fotografija i tekstova objavljenih na ovom sajtu.

         Hvala na poverenju!
 

 

 
 
Fine Sushi bar and our family

Fine Sushi bar GUNKANI

 
   
 
 

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment